Adventskonkurrence: 3 x arganolie

by

Billig arganolie

Hej fra Sunny Florida! Jeg tog af sted i går og brugte hele dagen på at nå herned. Før vi tog af sted, brugte jeg en masse dage på at besøge familie – skal trods alt undvære alle i næsten 9 måneder!

Derfor håber jeg, at I kan leve med en lidt sen adventskonkurrence denne uge. Men når I ser den lækre præmie, er jeg sikker på, at I er klar!

Sidste år skrev jeg et meget grundigt indlæg om, hvorfor arganolie er så fantastisk en olie. Jeg er endnu af samme overbevisning. Derfor er jeg særligt glad for, at Amalie og jeg i dag kan sætte en lækker konkurrence for jer i gang! :)

Arganolien er enormt omkostningsfuld at producere, og derfor har vi set nogle ekstremt høje priser på arganolie. Heldigvis er det med dens høje popularitet blevet muligt at skaffe den noget billigere – og det er vi kæmpe fan af!

Amalie har i noget tid testet netop denne rene arganolie, og jeg var glad for at høre, at hun har været ligeså begejstret for den som mig!

Arganolien kommer med en smart lille pumpe – jeg har ellers været vant til at skulle hælde min arganolie direkte fra flasken, hvilket godt kan være svært at styre.

Duften er jeg ikke den store fan af, men heldigvis forsvinder den ret hurtigt, når man bruger den. Og med de resultater, som olien giver på både hud og hår, er det ikke noget, man lægger mærke til.

Olien kan bruges som en serum under din creme, blandes i cremen, puttes i spidserne af dit hår for at give ekstra fugt eller som en kur til håret. Der er uendelige muligheder med arganolie.


Nu har vi fået lov til at udlodde en 100 ml flaske arganolie til hele tre af jer fra webshoppen BellaBellacci. For at deltage i konkurrencen, skal I:

 • “Like” indlægget her ved at klikke på Like-knappen under indlægget
 • Skrive i en kommentar, hvorfor du gerne vil prøve arganolien.

Kæmpe held og lykke til jer alle sammen! Vinderen findes på lørdag.

(Sponsoreret)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

43 Comments on Adventskonkurrence: 3 x arganolie

 1. Minela
  11. december 2013 at 19:53 (3 år ago)

  Har virkelig brug for noget nyt til min hud. Min hud er ret tør og lider lidt af akne..

  Svar
 2. Charlotte Louise
  11. december 2013 at 20:15 (3 år ago)

  Har vildt tør hud, især her om vinteren. Og mit hår er også ret tørt. Og så skal jeg til argan-oliens hjemland Marokko i januar og vil gerne have lidt Marokko-stemning inden da, da jeg glæder mig helt vildt :)

  Svar
 3. Pernille A.J.
  11. december 2013 at 20:28 (3 år ago)

  Aargh, gider jeg være med når den er et par dage for sent oppe? Jamen, så skidt da! Jeg kunne nemlig smadder godt bruge en arganolie.
  Jeg har så tørt hår både generelt, men især om vinteren. Det samme med min hud. Jeg skal simpelthen smøres ind hele tiden for at følge med. Med arganolie tror jeg at et par gange om ugen kan gøre det, i hvert fald for hårets vedkommende :)
  Jeg har desuden tabt tyve kilo og mangler 15 endnu og jeg har læst at olie er rigtig godt til at give huden fugt, så den holder sig elastisk og ikke bliver som en stor tom sæk kartofler når vægttabet er opnået.

  Glædelig jul piger! Og nyd jeres ophold derovre, Celia <3 Det er simpelthen så spændende.

  Svar
 4. Nanna
  11. december 2013 at 20:43 (3 år ago)

  Jeg er gravid og smører min mave med ren arganolie hver aften. Nye forsyninger ville da ikke være så tosset! Derudover er jeg også ret vild med olie til håret :) det kan jo bruges til alt!

  Svar
 5. Sasha
  11. december 2013 at 20:54 (3 år ago)

  Jeg vil virkelig gerne vinde dette produkt da jeg har hørt en masse positivt om det. Har dog aldrig fået taget mig sammen til at investere i det, så krydser fingre :D

  Svar
 6. Katrine Mørk
  11. december 2013 at 20:55 (3 år ago)

  Leder lige pt efter noget der kan give min hud den frugt den har brug for her i vinter månederne, og tænker at den her olie kunne være et godt bud :)

  Svar
 7. Maria Ørum
  11. december 2013 at 21:22 (3 år ago)

  Jeg døjer med store tørre kløende pletter på huden her i vinterhalvåret, så tænker at det kunne hjælpe min hud meget

  Svar
 8. Lis Nielsen
  11. december 2013 at 21:24 (3 år ago)

  Mine hænder er meget tørre, så jeg vil især bruge den med min håndcreme.

  Svar
 9. Amalie C.
  11. december 2013 at 22:07 (3 år ago)

  Fordi at mit hår bliver så knastørt hver vinter! det kunne virkelig godt trænge til en overhaling :)

  Svar
 10. Mie
  11. december 2013 at 22:20 (3 år ago)

  Jeg har kun prøvet arganolier med kunstige tilsætningsstoffer og har længe gerne villet finde en god 100% naturlig olie!

  Svar
 11. sonja zattlander
  11. december 2013 at 22:53 (3 år ago)

  elsker bare arganolie, prøver lykken:)

  Svar
 12. Kristina K
  11. december 2013 at 23:07 (3 år ago)

  Jeg vil gerne prøve en 100 procent ren arganolie for ind nu har jeg kun prøvet arganolie med kunstige tilsætningstoffer. Efter at have læst dit indlæg om arganoliens fortræffeligheder jeg endnu mere overbevist.

  Svar
 13. Sofie Frydenborg
  11. december 2013 at 23:41 (3 år ago)

  Jeg har haft mit hår farvet med henna, så helt mørkt, for at man ikke kunne se hennaen, og så helt lyst. Nu prøver jeg at få det tilbage til min naturlige hårfarve, så det kunne være dejligt med noget arganolie til at pleje mine ekstremt slidte spidser :)

  Svar
 14. Nadja
  11. december 2013 at 23:47 (3 år ago)

  Årh hvor lækkert! Jeg ville SÅ gerne vinde denne olie.. Mest fordi jeg er på SU, og derfor ikke liiiiige har råd til de bedste beauty produkter. December er desuden måneden hvor de fleste penge er brugt på julegaver til dem jeg elsker, og dagen idag er dagen hvor mit glattejern afgik ved døden.. Så må man gerne ønske lidt godt til sig selv, ikk’? ;-)

  Svar
 15. Lis Vinter
  12. december 2013 at 00:14 (3 år ago)

  Mit hår virker lidt udpint efter en ferie i solen – jeg tror måske dette er løsningen !

  Svar
 16. Amarilla
  12. december 2013 at 00:36 (3 år ago)

  Jeg har tør mega tør krop pt. (dvs, hud, negle, hår, alt) og jeg har aldrig prøvet arganolie før. MIG MIG MIG! :D Haha. Glædelig advent, håber I har det skønt i Florida. :)

  Svar
 17. Mette
  12. december 2013 at 00:41 (3 år ago)

  Vil mægtig gerne prøve en god olie til håret, så jeg kan komme mine konstant tørre spidser til livs :)

  Svar
 18. Ulrika Landström
  12. december 2013 at 01:48 (3 år ago)

  Jeg vil gerne prøve den fordi jeg kun vil bruge rene olier, og har faktisk endnu ikke prøvet arganolien! Kunne godt bruge noget til mit vinteransigt og vinterhår, samt min datters stakkels hænder der er så tøre at de bløder :(

  Svar
 19. Anna-Maria Godsk
  12. december 2013 at 12:17 (3 år ago)

  Jeg kender arganolien ganske godt – den er fantastisk til min hud, som er en kombination af fedtet og meeeeeeget tør og følsom.

  Svar
 20. Tine Clausen
  12. december 2013 at 14:00 (3 år ago)

  Jeg har virkelig hørt meget om olien, og jeg ville gerne selv teste om alt jeg har hørt er sandt :-)

  Svar
 21. Ekaterina
  12. december 2013 at 16:12 (3 år ago)

  They say that arganoil is one of the best oils for hair and skin. Never tried before so it would be nice to win.

  Svar
 22. Heidi Christensen
  12. december 2013 at 17:28 (3 år ago)

  Åh, mit tykke hår og min teenagehud trænger ALTID til pleje, så det ville være så skønt med en arganolie! Har hørt uendeligt meget godt :-)

  Glædelig december!

  Svar
 23. Kia
  12. december 2013 at 18:55 (3 år ago)

  Jeg døjer med meget tør hud og tørt hår her i vinterperioden og har prøvet op til flere produkter der bare ikke virker – derfor håber jeg at vinde arganolien, som forhåbentlig er det vidundermiddel som klarer ærterne ;)

  Svar
 24. Marianne Syvsig
  12. december 2013 at 22:32 (3 år ago)

  Fordi mit hår og min hud er enormt tørt her om vinteren, derfor ville det være dejligt at kunne prøve olien, I har snakket så pænt om i andre indlæg.

  Svar
 25. Carina Christensen
  12. december 2013 at 22:47 (3 år ago)

  Jeg har meget tør hud på kinderne, og tørre spidser i hår, så jeg er næsten sikker på, dette produkt vil kunne hjælpe mig.

  Svar
 26. Signe
  12. december 2013 at 22:55 (3 år ago)

  Alle vegne hører man super meget godt om denne olie, så det vil jeg selvfølgelig gerne opleve.

  Svar
 27. Emma Nørgaard
  12. december 2013 at 23:23 (3 år ago)

  fordi mit hår altid er tørt og jeg virkelig ønsker en olie der kan hjælpe mod det! :)

  Svar
 28. Anette Sidor
  12. december 2013 at 23:32 (3 år ago)

  åh, det villle være så lækkert at vinde

  Svar
 29. Astrid Nielsen
  13. december 2013 at 00:09 (3 år ago)

  Mit hår er trist, så jeg håber, det kan gøre underværker.

  Svar
 30. Seline T
  13. december 2013 at 00:17 (3 år ago)

  Hører at det er rigtig godt for huden :-)

  Svar
 31. Trine V
  13. december 2013 at 11:19 (3 år ago)

  Har hørt så meget om den her i blogland – så nå skal det da snart bare være!

  Svar
 32. Sarah
  13. december 2013 at 11:41 (3 år ago)

  Jeg vil smadder gerne vinde den, da jeg har så sart hud (og nældefeber), og tror måske denne olie er en vinder :)

  Svar
 33. Anne Hvelplund
  13. december 2013 at 12:50 (3 år ago)

  Jeg har det tristeste vinterhår – Arganolie MÅ være løsningen!!

  Svar
 34. Theresa
  13. december 2013 at 19:40 (3 år ago)

  Lækker konkurence!
  Jeg vil gerne vinde, da min hud er meget sart, og jeg har rigtig svært ved at inde produkter der er helt rene, og som jeg ikke reagerer dårlig på. Jeg får ofte allergiske reaktioner på cremer, makeup fjernere osv. Jeg fjerner fx. al makeup med mandelolie, som er det eneste der ikke ødelægger min hud. Derfor kunne det være rigtig lækkert at prøve de meget godt omtalte arganolie.

  Svar
 35. Katrine
  13. december 2013 at 21:37 (3 år ago)

  Jeg vil gerne prøve sådan en olie. Jeg har ikke prøvet det før, kun til mit hår, og det er jeg meget glad for! Mine hænder trænger voldsomt til pleje her om vinteren…
  Krydser fingre

  Svar
 36. sveta
  13. december 2013 at 22:43 (3 år ago)

  Jeg har problemer med mit hud i efterår/vinter. det er som om jeg ikke kan mætte den. Olie står på mit ønskeliste, den må da give noget :o)) Så ja tak

  Svar
 37. Iben J. S.
  14. december 2013 at 20:51 (3 år ago)

  Jeg er lige blevet mor og trænger til noget forkælelse, det er som om min dreng suger alt næring ud af mig via amningen, min hud og hår ser så trist og træt ud, selvom jeg er så lykkelig og glad, mon olien kan hjælpe med at få min hud og hår til at stråle igen? Jeg krydser i hvert fald fingre. :-)

  Svar
 38. Mie
  14. december 2013 at 21:51 (3 år ago)

  Har hørt det skulle være godt mod urenheder, så derfor ville jeg gerne prøve det!

  Svar
 39. Marlene
  15. december 2013 at 12:33 (3 år ago)

  Min hud trænger til ny energi :)

  Svar
 40. Trine Brix
  15. december 2013 at 13:15 (3 år ago)

  Jeg er en heldig ejer af stort rødt hår og en lidt sart lys vinterhud. Derfor ville jeg helt sikkert bruge olien både i spidserne på mit hår, så der kommer lidt ekstra fugt i de yderste spidser og som serum i ansigtet for at hjælpe vinterhuden lidt på vej :)

  Svar
 41. Camilla Thisted-Widtfeldt
  19. december 2013 at 02:18 (3 år ago)

  ihh den ser skøn ud…. Jeg svømmer et par gang om ugen.Det bliver jeg nødt til da jeg har en meget dårlig ryg. Det medfører jo et sart hud og hår. Mit hår trænger mere og mere til ekstra liv og man kan jo købe sig fattig i kure og det gør det jo ikke bedre når jeg også går op i at bibeholde mit fArvede hår. Ydermere ved folk godt som svømmer meget,så får man altså meget tøre ben af det klor de tilfører i div svømmehaller. Så mine fiskeben råber efterhånden efter fugtighed. Håber og krydser for jeg er en af de heldige. Jeg ønsker dig en rigtig god jul samt et godt og lykkebringend nytår;-)

  Svar
 42. Camilla Thisted-Widtfeldt
  20. december 2013 at 20:49 (3 år ago)

  Ihh den præmie kunne jeg rigtig godt bruge.. Jeg går til varmvandstræning et par gange om ugen,da jeg har gigt. Men når man bader så mange gange om ugen som jeg gør så tører ens hud VIRKELIG ud og det kan ligeledes mærkes på hænder og fødder. Jeg har prøvet mig frem med forskellige lotioner men synes ikke jeg har fundet en der VIRKELIG plejer min hud. Samtidig er en jeg der ikke kan tåle babergele når jeg barberer ben og får især her om vinteren MANGE røde udslæt.. Måske det hænger sammen med jeg er rødhåret..Jeg ved det ikke men har en teori om det. Ønsker jer en rigtig god jul:-)

  Svar
 43. Amalie
  25. december 2013 at 18:44 (3 år ago)

  Lækker præmie :)
  Selv har jeg kun prøvet morrocan oil og loreals bud på enhårolie, den der hedder oil elixir. Så hvorfor skal jeg prøve den? Måske for at udvide min horisont og forkæle mit hår med noget helt rent. Krydser fingre :)

  Svar

Leave a Reply