Ny hudpleje fra SARD kopenhagen: Essentielle

by

 photo DSC_0925.jpg

“Bodil” (fnis) rusker udenfor. Det er ok, når jeg nu sidder indenfor i varmen – men jeg må indrømme, at jeg næsten ikke kan rumme min glæde over at skulle til Florida på mandag lige nu! Uhh. Men – i dag skal det handle om denne nye, lækre og flotte (!) creme fra SARD.

Kan I huske, jeg tidligere har skrevet om danske SARD? Ellers kan I tjekke det her.

SARD kopenhagen er et dansk brand, som er baseret på naturlige olier som argan-, mandel og abrikoskerneolie. Hos SARD er det naturlige i fokus, og de lækre, rene olier har før udgjort sortimentet hos SARD.

Nu har de dog tilføjet en lækker creme til sortiementet – en udvidelse jeg absolut er begejstret for, da jeg ikke er god til at få brugt olierne hver dag.

Essentielle hedder de nye produkter. Lige nu er der to: en ansigtscreme og en læbebalsam. Jeg har været heldig nok til at få lov til at teste ansigtscremen, Essentielle No. 7, af – og hvilket fantastisk bekendtskab det har været!

 photo DSC_0932.jpg

Essentielle No. 7 kommer i den fineste lille krukke. Kvaliteten af indpakningen er enormt lækker – I kan ane den skønne, sarte lyserøde æske, som cremen kommer i på første billede. Derudover er selv krukken enormt lækker – den oser virkelig af kvlitet.

Men det bedste er indholdet. Essentielle No. 7 er en enormt let creme bestående af bl.a. arganolie, sheaolie og sheasmør.

Den er udviklet som en basiscreme og har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den kan enten bruges, som den er, men tanken bag er også, at den kan blandes med en olie.

Alt efter hudtype, kan den blandes med en valgfri olie. Jeg har blandet den med ren arganolie (ved at bruge samme metode, som Amalie beskrev i dette indlæg), og det har været super lækkert.

 photo DSC_0937.jpg

Derudover har jeg blandet den med min nye baobabolie (som I snart kommer til at høre meget mere om!) og brugt den ovenpå Idéalia serum fra Vichy (endnu et produkt, som I får mere at høre om snarest).

Alt i alt en enormt lækker creme. Den giver rigtig meget fugt, og jeg bruger utroligt lidt til at dække hele mit ansigt. Jeg spår, at jeg kommer til at have glæde i den i lang tid. :)

Her kan den købes og pris

SARD kopenhagen Essentielle No. 7 cremen kan købes på udvalgte apoteker, i Magasin og i Illum. Den findes også på forskellige kninikker landet over – I kan se forhandlerlisten HER. Ellers kan den købes på SARDs egen webshop. Den koster 299 kr.

Hvilken creme er din favorit for tiden – og har du erfaringer med at blande den med en lækker olie?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Ny hudpleje fra SARD kopenhagen: Essentielle

  • Celia
   8. december 2013 at 01:03 (3 år ago)

   Dem må du lige tjekke ud, Marie-Louise! SÅ fine produkter. :D

   Svar

Leave a Reply